carreer-img

Добредојдовте на нашата страница посветена на вашата кариера!

Без оглед на Вашето работно искуство, ние во КОЛА веруваме во Вас и вo Вашата способност и желба да учите и да се развивате. Ние Ви овозможуваме да ги изразите своите способности и компетенции и Ве предизвикуваме да бидете иновативни и одговорни за вашите задачи. Ќе Ви помогнеме да сe развивате преку обука, едукација, давање повратна информација и внатрешни унапредувања. Нашата цел е да ги избереме вистинските луѓе на вистинското работно место!

Можноста заедно да ја градиме вашата кариера започнува сега.
Можеби вие сте вистинскиот канидат!

ШТО НУДИМЕ НИЕ?

Работна атмосфера која инспирира идеи, задоволство и успех.

можност да ги изразите своите способности

Вложуваме во вашиот потенцијал

Вложуваме во вашиот кариерен развој

Постојано се едуцирме

Одржуваме организациска култура

Заеднички градиме иднина

Како компанија со големо искуство го разбираме значењето на човечкиот капитал и успешното справување со работните задачи. Се грижиме за развојот на сопствените човечки ресурси и нивно натамошно усовршување и унапредување.

активни огласи

Во Кола, Кола Логистика и Тотал Плус Логистик

Kola Logo
нема активни огласи!
Kola Logo
нема активни огласи!
Kola Logo
нема активни огласи!

Доколку во моментот нема активен оглас Ве охрабруваме да го прикачите вашето CV и да пополните во полето Работна позиција за која аплицирате.

Accepted Extension: pdf, docx, png, jpeg, jpg, gif
captchaImg